The Vampire Diaries
Добре дошли, в най-новия РПГ Форум за Дневниците на вампира!
The Vampire Diaries
Добре дошли, в най-новия РПГ Форум за Дневниците на вампира!
The Vampire Diaries
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Vampire Diaries

Това е форум посветен на Дневниците на вампира и РП игрите!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
»  ^~ спаmчe ~^
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 4:56 pm by Лекси

» Създаване на вампир
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 4:54 pm by Лекси

» Имението "Аутлет"
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeСъб Ное 19, 2011 8:41 am by Деймън Уинчестър

» Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeЧет Ное 17, 2011 8:44 pm by Katherine Pierce

» Къщата на сем. Форбс (Елизабет и Керълайн Форбс)
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 2:35 pm by Caroline Forbs.

» Кой е следващият ?
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:46 pm by Caroline Forbs.

» Къщата на Салватор, преди 1 година.
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:41 pm by Caroline Forbs.

» ... или ... ?
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:29 pm by Caroline Forbs.

» Този или онзи филм/сериал??
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:27 pm by Caroline Forbs.

Top posters
Elena Gilbert (143)
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_vote_lcapМистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_voting_barМистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_vote_rcap 
Katherine Pierce (58)
Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_vote_lcapМистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_voting_barМистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_vote_rcap 
Деймън Салваторе (57)
Caroline Forbs. (41)
Марийс Аутлет (26)
Ребека ♥ (14)
Нейтън Лаутнър (12)
Деймън Уинчестър (10)
Кели Брукс (9)
Хенри Стюарт (9)
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 18, на Сря Дек 12, 2012 3:46 pm

Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Katherine Pierce
Администратори
Администратори
Katherine Pierce

Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни Empty
ПисанеЗаглавие: Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни   Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeСъб Ное 12, 2011 1:18 pm

Отдавна не бях виждала и дразнила никой от братята Салватор. Липсваха ми. Бях особено очарована да науча,че Стефан най-после се е върнал в Мистик Фолс.
Жалко,че Клаус му беше въздействал и сега Стефан беше загърбил човешката си същност,но аз,както винаги имах план за това. Катрин Пиърс винаги имаше план.
Аз също бях извън Мистик Фолс,но нищо не ми попречи да се върна там,за по-малко от няколко часа. Не можах да се сдържа да не посетя къщата на Салватор. Всъщнот щях да търся Деймън. След,като му разкрия плана си той щеше да се навие. Нали това щеше да спаси брат му и безценната му Елена щеше да е в пълна безопастност.
Точно както винаги беше отключено. Тези ,изобщо някога заключваха ли ?! Влезнах сякаш влизам в своята собствена къща. И без това бях прекарала достатъчно време на това място. Веднага усетих,че имаше само един мъж в къщата. Дали беше Деймън или Стефан? Не можех с точност да определя,но скоро щях да разбера.

Върнете се в началото Go down
Stefan Salvatore
Вампир
Вампир
Stefan Salvatore

ПисанеЗаглавие: Re: Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни   Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeСъб Ное 12, 2011 1:35 pm

Клаус си беше тръгнал и ме беше оставил да наглеждам Елена. Ах, тази Елена, винаги създаваше проблеми. Добре, че вече нямаше какво да ми пречи, за да си прекарвам хубаво. Бях се прибрал преди около час, след като цяла вечер...да кажем се забавлявах. Тъкмо излизах от банята, след като си бях взел душ и кого да видя, Елена стоеше пред вратата.
- Елена, каква радост за моите очи. Да не би, да си загубила Деймън? Сигурен съм, че е с Ребека.
Засмях се и така по кърпа, извървях разстоянието до бара на Деймън. Имаше вкус, това можеше да му го призная. Взех едната бутилка с уиски и си налях в чашата.
- Е, сега сериозно, какво търсиш тук? Пак ли ще искаш да ми връщаш човечността, не мога да бъда спасен, по простата причина, че не искам да съм спасен. Кога ще го проумееш? Няма ли да се откажеш скоро?
Повдигнах едната си вежда и прокарах ръка, през мократа си коса.
Katherine Pierce
Администратори
Администратори
Katherine Pierce

ПисанеЗаглавие: Re: Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни   Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeСъб Ное 12, 2011 1:54 pm

Точно както очаквах съвсем скоро разбрах кой си е вкъщи. Стефан излезе от банята,като беше увил само една хавлия около кръста си. Секси. Винаги бях харесвала повече дори тялото му повече от това на Деймън. Съжалих,че не е другия Салватор само защото Деймън ми трябваше за плана ми,но това не ми пречеше да го намеря по-късно. Приближих се още малко към Стефан,но останах неприятно изненадана,че ме помисли за нея. А в момента дори не се опитвах да се представям за нея. Разбирах,че му е дотегнало от глупавите опити на малката Гилбърт да върне човечността му. Дори на мен ми се струваха досадни. Аз имах по-добра идея,която беше по-опасна,но пък имаше и доста по-голям шанс да проработи. Усмихнах се накриво и реших най-после да осветля Стефан по-въпроса коя съм:
- Мислех си,че след толкова време с Клаус най-после си се научил да различаваш кога пред теб стой човек и кога вампир. Или просто аз ставам все по-добра в имитирането на,Елена?

Stefan Salvatore
Вампир
Вампир
Stefan Salvatore

ПисанеЗаглавие: Re: Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни   Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeСъб Ное 12, 2011 2:14 pm

- Катрин, още по-неприятна изненада. Нали знаеш, не съм ти голям фен.
Свих рамене и отпих от чашата пълна, с твърд алкохол. Катрин винаги ме изненадваше, но когато спомена Клаус, усмивката слезе от лицето ми. Дали трябваше да съм му благодарен, или да го мразя? Беше ме накарал да направя ужасяващи неща и беше взел свободата ми, ала беше изключил чувствата ми, нещо което бях искал отдавна.
- Какво правиш тук? Да не би, да са те изгонили от всяко друго място на света?
Усмивката отново се появи и прехапах устни. За секунди бях до нея и я погледнах в очите.
- Е?
Katherine Pierce
Администратори
Администратори
Katherine Pierce

ПисанеЗаглавие: Re: Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни   Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeСъб Ное 12, 2011 6:53 pm

Мен да са ме изгонили? Трудно. Ако исках да съм на определено място щях да съм там и никой не можеше да ме спре.
- Да ,да и аз те обичам,но колкото и да не ти се вярва съм тук защото търся брат ти. - казах с непоколебим тон.
Не,че на него му пукаше и това ме дразнеше. Преди му пукаше прекалено много,сега прекалено малко. Трябваше да се намери средно положение и щеше вече да е напълно съвършен във всяко едно отношение.
-Жалко,че Деймън го няма,а ти .. Да кажем,вече не си ти. - въпреки,че идвах с конкретна цел не бих отказала да се позабавлявам с братята Салватор,точно както в добрите стари времена или просто да ги подразня.
Stefan Salvatore
Вампир
Вампир
Stefan Salvatore

ПисанеЗаглавие: Re: Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни   Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 7:00 pm

- Как да не съм аз? Аз съм, просто съм много по-забавен и нека кажем...интересен.
Все така стояхме прекалено близо един до друг, наведох се и я целунах по бузата, но почти веднага се отдръпнах.
- Виждаш ли, много по-забавен.
Затегнах кърпата около кръста си и допих останалото от чашата. Вече бях решил да си налея малко кръв, Деймън винаги държеше в една от бутилките, така желаното от мен питие. Налях в чашата и отпих.
- Искаш ли малко?
Тя поклати глава и продължи да стои далеч от мен, след като се бях отдръпнал.
- Кат, защо така? Приближи се, аз не хапя...много.
Katherine Pierce
Администратори
Администратори
Katherine Pierce

ПисанеЗаглавие: Re: Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни   Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitimeЧет Ное 17, 2011 8:44 pm

Това наистина ли го направи? Откакто глупавата Елена се появи,Стефан не припарваше на по-малко от метър от мен ,а какво остава за целувка,пък било то и по бузата. Май наистина този нов Стефан си имаше и положителни страни.
Още повече се изненадах,като го видях да си сипва човешка кръв с алкохол и да ми предлага и на мен. Явно наистина предишния Стефан,който нямаше никакви задръжки се беше завърнал.
- Знам,че не хапеш,а ти би трябвало да знаеш,че мен не ме е страх от хапане. Особено,когато пред мен стой един Салватор.
Настаних се до него и реших да проверя до къде ще стигне късмета ми с този нов Стефан. Погалих скулата му с върха на пръста си.
- Не мислиш ли,че тази кърпа само пречи? - попитах.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни   Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни I_icon_minitime

Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Магистралата от Мистик Фолс до....
» Къщата на Салватор, преди 1 година.
» Къщата на сем. Форбс (Елизабет и Керълайн Форбс)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The Vampire Diaries :: Капсула на времето-
Идете на: