The Vampire Diaries
Добре дошли, в най-новия РПГ Форум за Дневниците на вампира!
The Vampire Diaries
Добре дошли, в най-новия РПГ Форум за Дневниците на вампира!
The Vampire Diaries
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Vampire Diaries

Това е форум посветен на Дневниците на вампира и РП игрите!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
»  ^~ спаmчe ~^
Имението "Аутлет" I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 4:56 pm by Лекси

» Създаване на вампир
Имението "Аутлет" I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 4:54 pm by Лекси

» Имението "Аутлет"
Имението "Аутлет" I_icon_minitimeСъб Ное 19, 2011 8:41 am by Деймън Уинчестър

» Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни
Имението "Аутлет" I_icon_minitimeЧет Ное 17, 2011 8:44 pm by Katherine Pierce

» Къщата на сем. Форбс (Елизабет и Керълайн Форбс)
Имението "Аутлет" I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 2:35 pm by Caroline Forbs.

» Кой е следващият ?
Имението "Аутлет" I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:46 pm by Caroline Forbs.

» Къщата на Салватор, преди 1 година.
Имението "Аутлет" I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:41 pm by Caroline Forbs.

» ... или ... ?
Имението "Аутлет" I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:29 pm by Caroline Forbs.

» Този или онзи филм/сериал??
Имението "Аутлет" I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:27 pm by Caroline Forbs.

Top posters
Elena Gilbert (143)
Имението "Аутлет" I_vote_lcapИмението "Аутлет" I_voting_barИмението "Аутлет" I_vote_rcap 
Katherine Pierce (58)
Имението "Аутлет" I_vote_lcapИмението "Аутлет" I_voting_barИмението "Аутлет" I_vote_rcap 
Деймън Салваторе (57)
Caroline Forbs. (41)
Марийс Аутлет (26)
Ребека ♥ (14)
Нейтън Лаутнър (12)
Деймън Уинчестър (10)
Кели Брукс (9)
Хенри Стюарт (9)
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 18, на Сря Дек 12, 2012 3:46 pm

Имението "Аутлет"

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Марийс Аутлет
Човек
Човек
Марийс Аутлет

Роул Плей
Най-важното за героя!:

Имението "Аутлет" Empty
ПисанеЗаглавие: Имението "Аутлет"   Имението "Аутлет" I_icon_minitimeЧет Ное 10, 2011 6:23 pm

Имението "Аутлет" 148533_118090261588763_116167168447739_144100_6320110_n
Върнете се в началото Go down
Хенри Стюарт
Вампир
Вампир
Хенри Стюарт

Имението "Аутлет" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Имението "Аутлет"   Имението "Аутлет" I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:01 pm

Хенри се върна бързо при нея и я вдигна във въздуха.
- Казах, ти че ще ме поискаш за повече.
Той се засмя и тръгна към къщата й, много добре можеше да се ориентира по миризмата й. Все едно се беше къпала в парфюм, нали беше звезда. То устните му заигра весела усмивка и той я погледна любопитно.
- На около три века, защо?
Не беше толкова възрастен, имаше и доста по-големички.
- Ти на колко си? Ако ми кажеш, че си на 20 ще се засмея. Определено изглеждаш доста по-възрастна.
Хенри я повдигна леко във въздуха и скоро се озоваха пред дома й.
- Трябва да ме поканиш, прелестна!
Марийс Аутлет
Човек
Човек
Марийс Аутлет

Роул Плей
Най-важното за героя!:

Имението "Аутлет" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Имението "Аутлет"   Имението "Аутлет" I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:10 pm

Ударих го съвсем леко,когато подметна шеговитият си коментар.Не съм го искала за повече,просто трябваше да се погрижи за мен,след всичко което ми причини.Когато ми каза,че е на три века буквално онемях.
-Леле,това са доста години.Не ми изглеждаш толкова сбръчкан,макар че за тази бръчка тук имам крем .. мога да ти помогна.-засмях се весело,но след това се намръщих.Ама,че беше нетактичен.
-Не изглеждам по-стара!Просто така ти се струва от светлината,а и ти сам каза,че съм красива!-сопнах му се набързо и когато накрая стигнахме до нас ме пусна и се подпрях на вратата,като скръстих ръце.
-Ами ако не искам да те пускам в къщи!Помогна ми да се прибера,целуна ме два пъти .. според мен даже ти е предостатъчно!-една елегантна усмивка беше се качила на лицето ми и се усмихвах победоносно.
-Все пак не мога да съм сигурна,че няма да ме ухапеш отново.Все още се чувствам отпаднала заради това.-последното го казах сърдито.Все още не мислех да го пускам,но исках да разбера повече за вампирите.
Хенри Стюарт
Вампир
Вампир
Хенри Стюарт

Имението "Аутлет" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Имението "Аутлет"   Имението "Аутлет" I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:48 pm

- Тази вечер достатъчно си пийнах от теб, повече няма да ти направя нищо... Стига ти да не поискаш.
Хенри се усмихна безочливо и я хвана за ръката. Знаеше, че иска да разбере повече за неговия вид, но ако не го пуснеше нямаше да й каже нищо за себе си и другите.
- Хайде, прелестна... Знам, че искаш да ме пуснеш.
Англичанинът спусна пръст по рамото й и се засмя.
- Имаш прекрасна кожа. Може скоро да те превърна, за да си останеш все така красива.
Е, щеше да поиска нещо в замяна, но сега нямаше да й каже нищо повече. Щеше да я вкара в леглото си. Беше на сто процента сигурен в това.
- Ще ме поканиш ли или да вървя? Ще си намеря по-приятна компания от теб.
Марийс Аутлет
Човек
Човек
Марийс Аутлет

Роул Плей
Най-важното за героя!:

Имението "Аутлет" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Имението "Аутлет"   Имението "Аутлет" I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:57 pm

Не можех да бъда сигурна дали наистина няма да ми направи нищо.Просто мълчах и го гледах с интерес.За първи път срещах вампир.Беше ме страх да,но ми беше по-интересно да науча всичко за тях.Дръпнах ръката си от неговата и се приближих до него,така че бяхме на няколко сантиметра разстояния.
-Надявам се да си намерите по-приятна компания за тази вечер,макар че силно се съмнявам!Трябва да ти благодаря,че ме остави до нас.-извърнах глава и го целунах по бузата.Кожата му беше толкова мека и приятна на допир.
-Може би ще се видим отново.-не че изгарях от желание да го видя,когато беше гладен но това нямаше значение.Живеехме в един град,един ден отново щяхме да се видим.
-Приятна вечер.-стиснах устни,за да не се разсмея и се прибрах в къщи,като затворих вратата след мен.Щом му трябваше покана не можеше да влезе,което беше още по-добре за мен.Отидох до прозореца и съвсем леко дръпнах завесата,за да му изпратя въздушна целувка.Тази вечер щях да се позаинтересувам отново вампирите и чак тогава щях да правя каквото и да било.
Деймън Уинчестър
Вампир
Вампир
Деймън Уинчестър

Местожителство : Оряхово

Роул Плей
Най-важното за героя!:

Имението "Аутлет" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Имението "Аутлет"   Имението "Аутлет" I_icon_minitimeСъб Ное 19, 2011 8:41 am

Почуках на вратата и. Отдавна исках да се запозная с нея. Исках да вкуся от нейната кръв. Наблюдавах я от няколко дни. Може да се каже, че може би съм малко заинтересован от нея. Руса и с хубаво тяло. Това е перфектната комбинация за мен. Сигурно на вкус е още по приятна. Сега ще почакам да ми отвори и ще я помоля да ме покани вътре.
Sponsored content

Имението "Аутлет" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Имението "Аутлет"   Имението "Аутлет" I_icon_minitime

Имението "Аутлет"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The Vampire Diaries :: Мистик Фолс :: Къщите-
Идете на: