Марийс Аутлет Човек
Роул Плей Най-важното за героя!:
| Заглавие: Just .. Be Sexy Пон Окт 31, 2011 7:43 pm | |
| 1. Как се казваш?-Петя 2. Как те наричат?-Пепи 3. На колко годинки си?-16 4. От къде си?-Сливен 5. Кога си роден/а?-На първа пролет! 6. Коя зодия си? -Овен 7. Какъв цвят е косата ти?-Черна ... вече! ;дд 8.Какъв цвят са очите ти?-Кафяви. 9. Колко си висок/а?-Към 1.75 10. Какъв пол?-Ами .. май съм момиче!! ;дд 11. Имаш ли брат или сестра.Опиши я/го-Нямам,и не искам да имам! 12. Коя ти е любимата напитка?-Кока Кола 13. Коя ти е любимата храна?-Много са .. спагети,пица пържени картофки ... 14. Кой е любимия ти филм или сериал?-Tres Metros Sobre El Cielo <33 .. Дневниците на вампира,Свръхестествено. 15. Какъв стил музика слушаш?-Поп-фолк. 16. Имаш ли домашен любимец?-Дам .. кученце. 17. Какъв е цвета на стаята ти?-Розовичка 18. Пушиш ли? Пиеш ли?-Да и да! ;дд 19. За какво мечтаеш?-Да замина за Америка и да се осъществя там,като работа и семейство. 20. Съжаляваш ли за нещо толкова силно,че да искаш да върнеш времето назад?-Не,всички грешки,които съм допуснала до тук,са ми като обеца на ухото,за да знам да не ги повтарям :) 21. Какво те е променило? Защо?-Преди бях по-затворена,докато от няколко години насам ми пука малко по-малко.Защо ... твърде лични причини! :) 22. Какво харесваш в себе си?-Почти всичко. 23. А какво не харесваш?-Не харесвам това,че избухвам твърде лесно и понякога доста си патя от това. 24. Искаш ли да промениш нещо в себе си?-Нищо друго,освен държанието ми към някои хора! 25. Покажи ни своя снимка.-Няма! 26. Опиши се с няколко думи?-Темпераментна,забавна и добродушна 27. Напиши ни нещо за спомен-Ако наистина искаш нещо силно ... никога не се отказвай,докато не го постигнеш! :) | |
|
Elena Gilbert Администратори
| |
Кели Брукс Вампир
| Заглавие: Re: Just .. Be Sexy Сря Ное 02, 2011 9:44 pm | |
| И аз съм зодия овен xD Супер ! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Just .. Be Sexy | |
| |
|