River Watts Заклинатели
| Заглавие: River or just XrYcC ;; <33 Пон Окт 31, 2011 5:33 pm | |
| 1. Как се казваш? Христинаа ;дд 2. Как те наричат? Хрис , Хрус, Хриси, Христиноо хДД 3. На колко годинки си? 13 4. От къде си? Пазарджик 5. Кога си роден/а? 05.09 6. Коя зодия си? Деваа 7. Какъв цвят е косата ти? Кестенява 8.Какъв цвят са очите ти? кафеви 9. Колко си висок/а? нисичку съм 10. Какъв пол? ами последния път бях женско хДД 11. Имаш ли брат или сестра.Опиши я/го - нямам 12. Коя ти е любимата напитка? Кока-кола, Брейзър 13. Коя ти е любимата храна? - Всичко мазно и сладко хДД 14. Кой е любимия ти филм или сериал? филм-Аз съм номер четири ;; сериал-Дневници , Клуб Веселие, Малки сладки лъжкини 15. Какъв стил музика слушаш?-слушам всичко 16. Имаш ли домашен любимец? Дам ;дд 17. Какъв е цвета на стаята ти? в два цвята е - жълто и лилаво 18. Пушиш ли? Пиеш ли? - не пуша , пия понякога 19. За какво мечтаеш? мечтая за много неща 20. Съжаляваш ли за нещо толкова силно,че да искаш да върнеш времето назад? - да и то не е само едно 21. Какво те е променило? Защо?-нищо не е в сила да ме промени (рофл)) все същата съм си 22. Какво харесваш в себе си? всичко 23. А какво не харесваш? косата си 24. Искаш ли да промениш нещо в себе си? да -искам косата ми да бъде права ;дд 25. Покажи ни своя снимка. - Не искате да се сбогувате с екрана си нали?! Добре тогава няма да давам хДД 26. Опиши се с няколко думи? инат, лигоч, оптимист 27. Напиши ни нещо за спомен - една целувка за спомен хДД | |
|
Katherine Pierce Администратори
| Заглавие: Re: River or just XrYcC ;; <33 Пон Окт 31, 2011 8:42 pm | |
| | |
|
River Watts Заклинатели
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: River or just XrYcC ;; <33 | |
| |
|