The Vampire Diaries
Добре дошли, в най-новия РПГ Форум за Дневниците на вампира!
The Vampire Diaries
Добре дошли, в най-новия РПГ Форум за Дневниците на вампира!
The Vampire Diaries
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Vampire Diaries

Това е форум посветен на Дневниците на вампира и РП игрите!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
»  ^~ спаmчe ~^
Създаване на вампир I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 4:56 pm by Лекси

» Създаване на вампир
Създаване на вампир I_icon_minitimeПет Ное 25, 2011 4:54 pm by Лекси

» Имението "Аутлет"
Създаване на вампир I_icon_minitimeСъб Ное 19, 2011 8:41 am by Деймън Уинчестър

» Мистик Фолс, къщата на братята Салватор,преди два дни
Създаване на вампир I_icon_minitimeЧет Ное 17, 2011 8:44 pm by Katherine Pierce

» Къщата на сем. Форбс (Елизабет и Керълайн Форбс)
Създаване на вампир I_icon_minitimeСря Ное 16, 2011 2:35 pm by Caroline Forbs.

» Кой е следващият ?
Създаване на вампир I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:46 pm by Caroline Forbs.

» Къщата на Салватор, преди 1 година.
Създаване на вампир I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:41 pm by Caroline Forbs.

» ... или ... ?
Създаване на вампир I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:29 pm by Caroline Forbs.

» Този или онзи филм/сериал??
Създаване на вампир I_icon_minitimeВто Ное 15, 2011 7:27 pm by Caroline Forbs.

Top posters
Elena Gilbert (143)
Създаване на вампир I_vote_lcapСъздаване на вампир I_voting_barСъздаване на вампир I_vote_rcap 
Katherine Pierce (58)
Създаване на вампир I_vote_lcapСъздаване на вампир I_voting_barСъздаване на вампир I_vote_rcap 
Деймън Салваторе (57)
Caroline Forbs. (41)
Марийс Аутлет (26)
Ребека ♥ (14)
Нейтън Лаутнър (12)
Деймън Уинчестър (10)
Кели Брукс (9)
Хенри Стюарт (9)
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 22 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 22 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 22, на Пет Ное 01, 2024 8:19 am

Създаване на вампир

Go down 
+9
Хенри Стюарт
Деймън Уинчестър
Деймън Салваторе
Katherine Pierce
Аврил Лавин
Кели Брукс
Нейтън Лаутнър
Майли Сайръс
Elena Gilbert
13 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Elena Gilbert
Администратори
Администратори
Elena Gilbert

Местожителство : Мистик Фолс

Създаване на вампир Empty
ПисанеЗаглавие: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeНед Май 22, 2011 8:26 am

Ако искате да сте вампир,пише тук! :)
Върнете се в началото Go down
http://thevampirediaries.bestofforum.com
Майли Сайръс
Вампир
Вампир
Майли Сайръс

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСъб Окт 29, 2011 4:01 pm

Име: Майли Сайръс

Години: 17

Раса: вампир

Дарба: да чета мисли

Външен вид: дълга кестенява коса, хубави и изразителни кафеви очи. Висока 1.64см. и 49кг. високо чело и тънки вежди, дълги и сексапилни крака. Обича да носи дизайнерски и модерни дрехи,които може би един два пъти облича и след това и омръзват.

Характер: нафукана, сериозна и трудно достъпна! харесвам лошите момчета.. да е някой симпатичен и с чувство за хумор! да знае как да се забавлява и да бъде себе си.. да е откровен и уверен! Обича да върти момчетата на пръста си и да ги захвърля,като носни кърпички.Обича да ги нарянявана ,както е била наранявана тя.

История: Живота ми е особен.. като малка бях аутсайдера, сега всичко се промени. Освен аз! останах си същата само, че с две лица.. през деня обикновен тийнейджър, а вечер свиреп вампир.. семейството ми не знае, както и приятелите ми и ми е трудно да се справям с това.. без подкрепа.. понякога просто рухвам! Случи се преди 1 година.. вече свикнах.. мислех, че съм го овладяла, то просто беше вътре в мен.. жаждата за кръв, не ме напускаше! Сами в гората.. какво ли си мислех, че ще ми се размине!?........
Беше тиха и лятна нощ, с приятелите ми тъкмо се бяхме разделили от среднощната сбирка.. останах още малко с него.. но ставаше доста късно и аз също трябваше да се прибирам приятелят ми Джейсън с който ходихме вече цели 6 месеца.. беше вампир и само аз знаех това, беше ме помолил да не казвам на никого и да остане нашата малка тайна! хвана ме за ръката.. поиска да остана още малко.. беше пил доста и не беше на себе си! казах му да ме остави и да отиде да си почине.. на сутринта щяхме да се видим.. защото беше в моя клас! не искаше да ме послуша.. приближавайки ме към себе си.. прошепна тихо: Остани с мен тази нощ, ще бъда само твой! ... той знаеше, че все още не бях изгубила девствеността си... но ме желаеше още от първия ден и аз го знаех! или просто искаше да съм поредната с която да се изфука, че е изчукал.. защото беше точно такъв.. може би най-красивото момче в целия град, но все пак при мисълта, че всяко момиче се разтапяше от усмивката му .. той беше свикнал .. да ги сменя.. когато му писне.. и вече почти беше изгубил търпение. се пак 6 месеца не са малко, а не му бях дала още това за което жадуваше.. това сигурно му беше най-дългата връзка! чакането го убиваше.. искаше просто да ме задраска от списъка, но щеше да е прекалено лесно за него.. обичаше да играе игри! Но мен ме беше страх.. да не го изгубя и същевременно да не изгубя девственноста си.. трябваше да му отговоря иначе най-вероятно щеше да ме зареже.. а аз най-малко от всичко исках това да се случи.. тъкмо щях да започна да говоря, когато той ме хвана за ръка и каза: Ела, знам едно спокойно място.. където ще се почувстваш по уверена! тръгнах с него.. заведе ме в някаква гора, недалеч от мястото на което бяхме на 5,10 минути.. но досега не знаех за нея! подпрях се на едно дърдо .. той се приближи и ме хвана през кръста.. започна да ме целува и да спуска ръката си надолу.. спрях го.. казах, че немога и не съм готова още.. че е важна крачка и го помолих за разбиране.. той полудя неискаше да ме изслуша.. преди пак му бях отказвала.. както споменах беше пиян и незнаеше какво прави.. и тогава го направи! незнаех, че е способен на това.. да ми го причини и то точно на мен! .. беше ме направил като него.. вече осъзнавах в какво ме бе привърнал.. ударих го и се затичах нанякъде.. без да спирам.. бях уплашена! беше ми мъгляво.. виждаш размазано.. усещах как залитам и губя съзнание.. събудих се в накаква болница.. отписаха ме на същия ден.. казаха ми да си лежа в къщи и да си почивам.. защото бях изгубила доста кръв.. останалите дни прекарах в мъка.. яд.. разочарование.. страх.. на кого можех да кажа, че съм се превърнала в истинско чудовище! ВАМПИР.. Срамувах се от себе си.. Каквото и да правех.. си мислех само за едно.. за кръв! бях жадна за това.. вече не виждах смисъл да живея.. а разбирах, че нямаше как да се случи.. ТОВА БЯХ АЗ.. БЯХ СЕ ПРЕВЪРНАЛА В КРЪВОЖАДНО ЖИВОТНО!

Снимка: Майли Сайръс - https://2img.net/h/oi47.tinypic.com/2567itw.jpg

http://anito-stz.wetpaint.com/
Elena Gilbert
Администратори
Администратори
Elena Gilbert

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСъб Окт 29, 2011 9:27 pm

Одобрена си :)

Майли Сайръс
Вампир
Вампир
Майли Сайръс

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСъб Окт 29, 2011 9:34 pm

окей.. мерси! :)
http://anito-stz.wetpaint.com/
Нейтън Лаутнър
Вампир
Вампир
Нейтън Лаутнър

Роул Плей
Най-важното за героя!:

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeНед Окт 30, 2011 8:17 pm

Име: Нейтън Лаутнър

Години: 19

Раса: вампир

Дарба: Може да контролира чувствата.

Външен вид: черна къса коса, тъмно зелено-кафеви очи, със мускули, сексапилно тяло, чаровен, висок 1.79 см,тежи 68 кг, обича да носи ризи,панталони или пък с костюм, нормални вежди, високо чело, чаровна усмивка, убииствен поглед (понякгоа романтичен друг път - да те убие), трудно може да го разпознаеш в дълечината, изглежда като сериозен човек(на моменти),

Характер: забавен, срамежлив, романтичен, винаги готов да помогне, мрази лицемерието, обича да тренира, обича да чете книги, свири на китара, пише стихотворения, държи на думата си, ще направи всичко за любимата си, решителен е, не се отказва от целите си в живота, готов на всичко, обича бързите коли и рокерските мотори, не си пада особено по видео игри, гледа повече да е сред природата (с приятели задължително), учинолюбив е, понякога е стеснителен, за музиката - харесва всичко без "метал",

История: Роден съм в гр. Джаксънвил, Флорида. Докато бях малък майка ми и баща ми винаги бяха някъде на работа. За това си играех със съседката ми Алексия. Винаги гледахме как да си помогнем един на друг. Един ден докато си играехме дойде странен човек. Той ми каза, че родителите ми са умрели от някакво животно. Бях много разстроен и не знаех какво да правя.Живеех напълно сам. Нямах никакви роднини. Нямаше къде да отида, но Алексия ме приюти. Тя ми помогна да мина през всичко това. Влязох ме в едно училище, един клас , а след това заедно и в една гимназия, но тоз път различни класове. Но се грижихме отново един за друг. По едно време тя изчезна. Нямаше я цели 3 седмици. Докато един ден тя не се появи на училище. В нея имаше нещо ново, но не знаех какво е то. Престорих се, че не съм забелязал. Ставаше все по странно. Всяка вечер нея я нямаше. Почнах да се притеснявам за нея. Затова реших една вечер да я последвам и да видя какво прави и къде ходи. На първото място където я последвах беше денонощния магазин. Тя влезе вътре и се върна точно след 30 секунди с кръв на устата и червени очи. Уплаших се и тръгнах да бягам към вкъщи. Следващия момент тя беше пред мен. Попитах я какво и има, а тя ми отговори,че вечерта в която е изчезнала тя е станала вампир . Питах я как е станало това, а тя отговори, че отишла да купонясва с компанията си. Докато са се забавлявали Боби и дал да пие "червено вино". Точно след като го изпила тя заспала. На следващия ден Боби и обяснил каква е тя от тук нататък и за да оцелее трябва да пие кръв от хората. Тогава е станало ясно каква е - вампир. Не можех да го повярвам, но облика и го показваше. Попитаме дали искам да стана вампир като нея . Казах и "не", но като я гледах как тя се забавлява ми се прииска и аз да имам тази свобода. Затова след няколко дена я попитах как може да ме превърне. Тя се учуди, че съм се съгласил.Лесно беше. Изпих няколко капки от нейната кръв, а след това тя ме уби... да малко странно звучи, но така можеше да стана вампир. След няколко часа се събудих и чувствах жаждата за която тя ми разправяше-жаждата за кръв. Отначало не се владеех и убих поне 20 жертви за да мога да се контролирам... Решихме да бъдем предпазливи и никой да не знае за това и решихме да продължим с гимназията като и вечер ходим на лов.След като завършихме всеки пое по своя път, но ако някой се нуждаеше от другия... ем да кажем че знаехме как да се свържем един с друг. Реших да попътувам. Реших да замина за едно градче в което бях чувал че е много по-хубаво... Беше Мистик Фолс... Реших там да се преместя и да се запозная с някого, защото досега бях като аутсайдер. След няколко дена вече се чувствах като един от града. Всичко беше супер. Имах всичко което исках. Интересното на този град беше, че самото име го определяше - мистично, но точно това му беше интересното. Охх ... забравих да спомена ... че малко след като се преместих тук... разбрах от някакъв непознат вампир, че Алексия е била убита. Отново онази скръб...да. Но ще се оправя. Ето това е моята история... има много други неща, но не искам да ги разказвам и тях.

Допълнителна информация: има пръстен който го предпазва от слънцето

Снимка: Създаване на вампир Taylor%20Lautner-SGY-012420

Последната промяна е направена от Нейтън Лаутнър на Пон Окт 31, 2011 6:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
Elena Gilbert
Администратори
Администратори
Elena Gilbert

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeПон Окт 31, 2011 6:31 am

Одобрен си :)
Кели Брукс
Вампир
Вампир
Кели Брукс

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСря Ное 02, 2011 9:21 am

Име : Кели Брукс

Години : 18

Раса : Вампир

Дарба : Контролира хората като ги погледне в очите..

Външен вид : Тя с дълга руса коса и красиви сини очи,които често използва за да контролира хората.Много е слаба и тежи 49 кг.Висока е 1.67 .. По принцип се облича с дънки потник и кожено яке,естествено не пропуска високите токчета.Все пак има случаи в които се облича и по-официално.Косата и се спуска леко по гърба и стига малко под кръста.Ина страхотни устни в цвят сливащ се с кожата и,когато е без грим.

Характер : По характер се пада добра и справедлива и наистина е такава в сериозните моменти,но иначе е голяма шегаджийка .. Често приема нещата на шега или ги превръща в такава . Хората около нея наистина се изнервят като го прави .. Тя може и да убие на шега,но когато е ядосана на никой не му трябва да се занимава с нея. Въпреки всичко,въпреки че се храни с хора тя все пак опитва да ги защитава от другите създания или вампири.Дори и да не го показва тя е лесно ранима и може би причината да е такъв вид вампир,който прави всичко на шега или просто се опитва да пази хората е това че е била наранявана често.А друга от причините да пази хората е че знае какво е чувството да бъдеш атакуван от нещо по-силно.От вампир.

История : Още когато е на 12 брат и (18 годишен) се превръща във вампир пред очите и.Болен от тежка болест той умира,но 1 жена от прислугата му дава от кръвта си.От малка тя знае че има вампири в дома и,но не казва на родиттелите си.Когато става на 18
тя бива ухапана от вампир.Брат и не знае какво друго да прави и и дава от кръвта си.Случва се късно вечер,така че за тях няма опасност да изгорят,ала се появила друга опасност...Появили се 10-ма мъже . Като глутница с дървени колове в ръка ..Брат и я скрива като дава пръстена си с думите "Ако умра,го задръж и бягай надалеч ! " .. Тя не пожелала да го остави само с/у тях но нямала избор.Ето че изгубила брат си.След 2 години тя се връща и избива мъжете 1 по 1 бавно и мъчително.След това се връща в дома си,само за да види родителите си,ала родния и дом бил празен..Тогава тя започва да изживява всичко трудно.Става жадна за мъст и убива всичко по пътя си.След години наред среща момиче на име Кристал.Кристал научава Кели да прикрива това че е вампир,че е гладна и т.н...Научава я да се храни с животни..Докато я обучавала Кристал научила нещо за нея .. Тя била по-различна,била специален вампир...По-скоро рода и бил специален,а тя била единствената останала от него.Когато проучва нещата,Кристал разбира че вече е твърде късно,Кели си е отишла и едва ли ще се срещнат отново..Живее няколко години без да пие човешка кръв,но не успява и на 3-тата година тя започва отново да се храни с хора.За това вече всички смятат че е непредсказуема и са прави.

Снимка : Кели Кели :
Click ! :)
Elena Gilbert
Администратори
Администратори
Elena Gilbert

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСря Ное 02, 2011 10:26 am

Одобрена си :)
Аврил Лавин
Вампир
Вампир
Аврил Лавин

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСря Ное 02, 2011 2:07 pm

Име :Аврил Лавин

Години : 16

Раса : Вампир

Дарба:Да чете мисли,да вижда бъдещето и като погледне някой в очите може да го контролира
Външен вид :Дълга руса коса с 1,2кичура, има и сини очи,с които контролира хората.Слаба е и тежи 52 кг.Висока е 1.82...По принцип се облича с плитки сини дънки,тениска или потник и слуичер.Много цхесто е с изправена коса.
Характер : Тя е много добричка и помага на хората,когато изпаднат в беда.Много обича да се майтапи,но когато е нещо сериозно и тя става сериозна.Вяно,че се храни с човешка кръв,но тя се опитва да ги спре и да почне с животинска.Обича да помага на хората,няма значение от какво,но за жалост хората не ги харесват особено.
История :Нейната история започва когато тя е била едва на 9годинки.Родителите й са умрели в много тежка катасрофа и тя ебила в колата,но само тя е оцеляла.След 6години тя среща момчето на мечтите си,но по-късно тя разбира,че той е вампир.Тя не се страхува,че той е вампир,а че тя ще остарее и няма да бъдат завинаги заедно.Но тя решава да замине за извесно време.Аврил се връща след 5месеца и е съвсем друг човек.Н след дълго Паул разбира,че и тя е вампир.След като се върнала тя можела даже и да се контролира.Не след дълго се появили и други вампири,те били от добрите.Те си създали група и започнали да помагат на хората.
Katherine Pierce
Администратори
Администратори
Katherine Pierce

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСря Ное 02, 2011 8:14 pm

Можеше и малко по-изчерпателен герой,но те одобрявам. От сега нататък ще влизаш с името Аврил Лавин. Добре дошла!
Деймън Салваторе
Вампир
Вампир
Деймън Салваторе

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСря Ное 02, 2011 11:31 pm

Създаване на вампир Damon_salvatore_by_iamdreaming
Ian Somerhalder

Име: Деймън Салваторе

Години: 20 / 167

Раса: Вампир

Дарба: Може да чете мисли и да усеща чувствата на всички същества

Външен вид: Деймън е висок около 1,78 с добре оформено тяло и добре изразени мускули. С черна като катран коса и небесно сини очи. С тънки устни, които розовенеят на цвят. Усмивката му е чаровна. Обича да се облича предимно в тъмни цветове, които му придават по-мистериозен вид и му помагат да се слее с тъмнината на нощта.

Характер: Тъмнокосото момче обича да се забавлява. Импулсивен е и не мисли особено за последиците от дойствията си. Общителен е, което му помага да се впише сред останалите. Деймън не е срамежлив и обича открито да изказва мнението си. Не изявява ясно чувствата си, може би от страх да не бъде наранен. Харесва му да бъде анти-героя , защото това му помага останалите да не разберат, че все още му пука за другите. Егоист е и трудно се доверява, но за приятелите си е готов на всичко. Обича да рискува, обича самия адреналин в напрегнатите ситуации, в които попада или сам се забърква. Харесва предизвикателствата.

История: Деймън е роден на 8 декември , 1844 година в Мистик Фолс. Семейството му е богато и уважавано. Той е по-големия от братята Салваторе. Отрасва с баща си и по-малкия си брат на име Стефан. Той е в добри отношения с брат си, докато в града не пристига красиво момиче на име Катрин Пиърс и двамата братя не се влюбват в нея. Започва съперничеството помежду им за нейната любов. Превърнат е във вампир през 1864 година, след като е прострелян от баща си с кръвта на Катрин в системата си. Промяната му завършва, след като Стефан го кара да убие жена. Деймън, ядосен, че Катрин е превърнала и Стефан във вампир, се заклева да направи живота на Стефан мизерен. Години по-късно той е завръща в Мистик Фолс, за да освободи Катрин от гробницата там, без да знае , че тя всъщност е на свобода. Решен да я забрави, той намира утеха в Елена, която има връзка с брат му Стефан и е двойница на Катрин. Постепенно отношенията между двамата братя се подобряват, той се променя. Спира да убива хора и с течение на времето той започва да се държи по-човешки.

Elena Gilbert
Администратори
Администратори
Elena Gilbert

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeЧет Ное 03, 2011 12:01 am

Аврил Лавин
Вампир
Вампир
Аврил Лавин

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeЧет Ное 03, 2011 9:51 am

mersi:):)

Elena Gilbert: Пиши на кирилица
Аврил Лавин
Вампир
Вампир
Аврил Лавин

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeЧет Ное 03, 2011 4:38 pm

Много ти благодаря:):):)!
Деймън Уинчестър
Вампир
Вампир
Деймън Уинчестър

Местожителство : Оряхово

Роул Плей
Най-важното за героя!:

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeПет Ное 04, 2011 6:16 pm

Име: Деймън Уинчестър

Години: 20

Години: 20

Дарба: Може да проникне във всеки ум и да въздейства на хората

Външен вид: Висок е около 1,80. Обича да се облича в черно. Има черна коса и сини очи.

Характер: Деймън има доста буен характер. Винаги обича да рискува и да прави всичко сам. Трудно се доверява на някого, защото го е страх да не бъде предаден. Общителен.
Винаги действа на своя глава без да мисли за останалите. Прави се че не му пука за никой и никого, но всъщност не е така.

История: Деймън винаги харесвал вампирите и искал да бъде като тях, въпреки че баща му и другите от семейството му му казваха че те несъществуват. Той живеел с майка си, баща си и с по малгия си брат Дийн. Една нощ нещо го стрестнало и той се събудил. Отначало не можел да разбере какво става, но после видял как вампир пие кръв от майка му. Баща му вече бил мъртъв. Вампирът погледнал Деймън и му дал от кръвта си. Отначало той неискал да пие, но нямал избор. След като пил малко, вампирът му счупил врата. На другата сутрин Деймън се събудил като вампир. Той видял телата на майка си и баща си, но от Дийн нямало и следа. От този ден нататък Деймън трябвало сам да се справя с това да бъде вампир. Може би точно това го е превърнало в личността която е сега.
Elena Gilbert
Администратори
Администратори
Elena Gilbert

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeПет Ное 04, 2011 7:09 pm

Кажи само кой използваш за лик и си одобрен :)
Деймън Уинчестър
Вампир
Вампир
Деймън Уинчестър

Роул Плей
Най-важното за героя!:

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСъб Ное 05, 2011 10:27 am

в смисъл ?
Katherine Pierce
Администратори
Администратори
Katherine Pierce

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeНед Ное 06, 2011 6:55 pm

В смисъл кой е човекът на снимката ти?
Хенри Стюарт
Вампир
Вампир
Хенри Стюарт

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСря Ное 09, 2011 9:43 am

Име: Хенри Стюарт

Години: 24/ 331

Дарба: Замръзяване на времето

Външен вид: Хенри има тъмно коса и невероятни сини очи. Висок е, със стегнато тяло. Не е прекалено мускулест. Кожата му има мек оттенък, който го прави наистина съвършен. Когато се усмихне, се виждат белите му като перли зъби. Има татуировка от вътрешната страна по продължение на дясната си ръка, от китката до свивката. Никой не знае как означава надписа.

Характер: Той е наистина лош. Хенри е жесток, хладнокръвен, сериозен и незаинтересован. Не го интересува какво става с другите. Абсолютен егоист е и постоянно търси изгода. Ако може да помогне го прави, но винаги търси нещо в замяна. Не може да обича, използвач е и е ужасно нахален. Винаги получава своето, дори и да е на сила. Мрази да има драми около него.

История: Хенри Чарлз Стюарт е роден на 06.02. 1680 г. в дворецът Сейнт Джеймс, Лондон, Англия. Баща му е - Чарлз II, а майка му е - Катарина де Браганса. Хенри се подготвя да бъде бъдещ крал, но баща му е екзекутиран, когато е само на 5. Малкият се озлобява срещу света, но щом бива коронясан става един от най-добрите крале. Хенри разбира за вампирите и щом става на 24 пожелава да стане кръвопиец. След като се превръща във вампир и управлява още 5 години се оттегля и продължава да сее разврат по света!
Допълнителна информация: Няма

Снимка:

Henry Cavill
Създаване на вампир Henry-cavill-mens-health-01
Elena Gilbert
Администратори
Администратори
Elena Gilbert

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeСря Ное 09, 2011 9:52 am

Ребека ♥
Вампир
Вампир
Ребека ♥

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeЧет Ное 10, 2011 8:10 pm

Създаване на вампир Tumblr_lsvp06imoA1r1x1jk
*Клеър Холт*

Име: Ребека

Години: Неизвестни / изглежда на 17

Дарба: Щит срещу чуждите дарби. Използва дарбата на противника срещу него. Като древен вампир може да влияе на останалите вампири
Създаване на вампир Tumblr_lsshkgnop41r4x5ueo3_500
Характер: Ребека изглежда като рус неземен ангел, но само изглежда такава. На истина някой път е такава, но само с хората, които и харесват. А те не са много. Тя мрази почти всички. И не го крие. Напротив - показва го по всякакъв начин: с поведението и думите си. Тя обича да прави интриги. Забавлява се докато наблюдава последствията от тях. Няма по-добра от нея в това. Според нея няма друга по-красива и по-можеща от нея. Обича най-много себе си. Няма никой по-важен за нея от самата нея. Тя е добър слушател. За нея е много важно да знае всичко за всички, за да може да го използва срещу тях. Въпреки че, е такава интригантка не отказва да помогне на малкото хора, които харесва. По принцип е много спокойна, но се дразни от почти всичко. Не иска де се променя към по-добро. Тя е много надменна и много рядко признава, че е сгрешила. Досега се е случвало само два пъти. Според нея винаги другите и пречат. Обича да коментира хората - техните дрехи, начин на говорене и всичко около тях. Постоянно им измисля прякори. Обича да се забавлява. Но за нея това е, по-много по-лазличен начин от общо приетото-да кара останалите да срадат и да ги убижда. Тя е типичното парти момиче. Не отказва да се появи на купон. Прави го дори без покана. Стига да има някаква цел. Трудно се отказва, когато иска нещо. Не може да се познае, когато не дразни останалите и се прави на добра. През повечето време е много лигава, но и отива. Лесно избухлива. Много надменна.
Създаване на вампир Tumblr_lsshkgnop41r4x5ueo4_r1_500
Външен вид: Ребека е много красива. Има прекрасно лице, чаровна усмивка, невероятно красиви светли очи и дълга, буина, руса коса. Тялото и е стройно и високо. Има перфектна фигура. Държи много на красотата си, затова постоянно си прави всякакви маски и други неща. Не спазва никакви диети и не се ограничава. Природата я е надарила с бърз метаболизъм, но не злоупотребява с него и всяка седмица тренира по 3 пъти. Най-често пилатес. Но и танци. Все пак почти всяка вечер е в някой клуб. Обича да носи рокли. Почитателка е на високите токчета и следва модните тенденции. Много харесва цветята. Затова всичките и дрехи са много цветни и красиви. Но косата и винаги трябва да е пусната. Обича да следва модните тенденции. Никога не е назад с тях. Всички момичета искат да са като нея, а това още повече и вдига самочувствието. Луда е по червилата, затова никога не излиза без червило, фон дьо тен и спирала. Естествената и коса е много тъмно руса, но тя я боядисва в най-различни цветове, като в момента е със светло руса коса. Малко трудно свиква с новостите, но успява да се приспособи, въпреки че, не разбира, защо всички трябва да изглеждат като к*рви. Но скоро и на нея започва да и харесва точно този стил.
Създаване на вампир Tumblr_lsshkgnop41r4x5ueo2_500
История: Не се знае много за нея, освен че е родена преди доста години в Европа и е част от първите и най-древни вампири. Майка и се казва Естер. Не иска да си спомня почти нищо от онзи период. Това винага я натъжа. Имала е още няколко братя. Едните са починали още в Европа, а един от тях, когато се заселват в Америка. Това слага край на примирието на семейството и с върколаците и променя напълно живота им. Майка им чрез магия ги превръща във вампири, за да могат да се спасят. Въпреки трудностите, до който довежда това и нейната смърт, тя и двамата и братя успяват да останат единни. Дълги години двамата с брат си Никлаус обикалят света и бягат от техните преследвачи. Така през 1920 се запознават в Чикаго с вещицата Глория и Стефан Салватор. Още същата вечер блондинката се влюбва във Стефан и избира него пред брат си следвайки своето нежно сърце. Тя е изморена от вековното бягане от Майкъл и иска най-после да се установи някъде и то не с кого да е, а със Стефан. Малко по-късно е убита от собствения си брат, който е подкрепяла толкове време. Така преди известно време отново се събужда, готова да превземе новия свят, който изобщо не разбира.
Elena Gilbert
Администратори
Администратори
Elena Gilbert

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeПет Ное 11, 2011 9:48 am

Одобрена си :) Приятна игра :)
Stefan Salvatore
Вампир
Вампир
Stefan Salvatore

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeПет Ное 11, 2011 11:07 am

Име: Стефан Салваторе

Години: 17/146

Създаване на вампир Tumblr_luhf1acFKr1qmzlx6
Външен вид: Перфектният мъж – висок около 1.87, слаб и с добре оформено тяло. Лиецето му е красиво, с дълбоки, пронизващи, зелени очи, които са обградени от катранено-черни мигли. Има плътни, розови устни, които всяка жена искаше да целуне. Косата му е на средна дължина, светло кестенява, почти към тъмно русо. Носи я винаги щръкнала нагоре. Тялото му бе стегнато. Има мускулести ръце, които поддържаше с много тренировки. Коремът му е плосък, с изпъкнали плочки. Кожата му бе призрачно бледа. Обича да се облича в повече спортни дрехи. Носи облекла в различни цветове. В ежедневието си, човек можеше да го види с някой спортен панталон, тениска и яке. Е, разбира се, че понякога се спретваше и по-елегантно, според зависи случая. Обича да носи дрехи, които подчертават добре оформеното му релефно тяло.
Създаване на вампир Tumblr_luhfrvIPQp1qcljxso1_500
История: През 1864 година Деймън и Стефан Салватор срещат Катрин. Момичето-вампир, в което и двамата се влюбват. Тя ги превръща във вампири. Стефан бил в повечето случаи под хипноза при срещите си с Катрин. Например когато тя му давала да пие от кръвтта й. Но в града се разбира, че има вампири и хората от селото ги затварят в гробница. Там те умират, защото е била подпалена. Само че Катрин се е измъкнала преди пожара и е спасила живота си.
След случката там Стефан се зарича никога повече да не се връща в Мистик Фолс. Първо отишъл във Верона. Поживял там за около 30 години. След това обиколил Австралия, Маями, Индия и накрая отново се връща в Щатите. Или по-скоро във Вирджиния. След извесно време решава да посети Мистик Фолс... ей така просто да види как я кара градът! Но след време Клаус, древен вампир търсещ отмъщение, мъ въздейства и той изключва чувствата си. Връща се към храненето от хора и се превръща отново в The Ripper.
Създаване на вампир Tumblr_luhndh0lro1qmwz66o1_500
Характер: Любимеца на баща си. Стефан е човек, от който струеше само спокойствие, но когато брат му беше наоколо той ставаше доста избухлив и гневен. Винаги е бил много въздържан и примерен в действията си. Също така и лесно се приспособява към дадени условия, не е много претенциозен. Дължи много на родителите си, за това, че са го дисциплинирали и вмомента има добро възпитание. Салваторе е добър, джентълмен от пръв поглед. Когато започне връзка с една жена, той държи на нея и не я пропилява. Обича семейството си, от части и приятелите си. Би дал всичко за тях. Обичаше да е в компанията им. Понякога се държи и доста странно, но близките му са свикнали с тази черта от характера му. Може да бъде доста ревнив, обичаше да бди над половинката си. Това му харесваше и го успокояваше. Не се интересеува от хорското мнение и обича да се забавлява.
Най-важното бе, че той се харесва, както и неговите приятели и семейство. След промяната става егоистичен и нарцистичен. Целият му характер се променя.

Лик: Paul Wesley
Създаване на вампир Tumblr_luheclPR1t1qfqcgco1_500
Katherine Pierce
Администратори
Администратори
Katherine Pierce

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeПет Ное 11, 2011 11:08 am

Одобрен си! Добре дошъл! ^^
Деймън Уинчестър
Вампир
Вампир
Деймън Уинчестър

Роул Плей
Най-важното за героя!:

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitimeПет Ное 11, 2011 5:39 pm

е на моята снимка е Иан
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на вампир   Създаване на вампир I_icon_minitime

Създаване на вампир
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Създаване на човек